Thuis in arbeidsrecht

Bosch advocatuur is een landelijk werkend advocatenkantoor, opgericht door Gerhard Bosch en gevestigd te Amersfoort in Landhuis Schothorst. 

Om kwalitatief hoogstaande  rechtshulp te kunnen verlenen heb ik ervoor gekozen me te richten op slechts één rechtsgebied: het arbeidsrecht. Daarin ben ik dan ook echt thuis. Als advocaat sta ik zowel werknemers als werkgevers bij. Tot mijn cliënten behoort een groot aantal bedrijven en non-profitorganisaties.

Kennismakingsgesprek

Misschien overweegt u een advocaat in te schakelen, maar wilt u eerst vrijblijvend kennismaken. Voor dat geval bied ik de mogelijkheid van een gratis kennismakingsgesprek van maximaal een half uur.

Gefinancierde rechtshulp

Ik zie het als mijn maatschappelijke verantwoordelijkheid om ook zaken in behandeling te nemen op basis van gefinancierde rechtsbijstand. Of u in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand (ook wel aangeduid als ‘toevoeging’) kunt u zelf beoordelen op de website van de Raad voor Rechtsbijstand, www.rvr.org.

Over mij

Ik heb Nederlands recht gestudeerd aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Tijdens mijn studie deed ik ervaring op in de sociale rechtshulp door middel van het keuzevak Rechtshulp VU, een soort rechtswinkel gedreven door studenten. In 1990 heb ik gekozen voor de advocatuur. Na lange tijd als advocaat/partner in verschillende maatschappen te hebben gewerkt, ben ik in 2019 neergestreken op Landgoed Schothorst om daar in de rust van het bos mijn advocatenpraktijk voort te zetten onder de naam Bosch advocatuur.

Ik heb er bewust voor gekozen tijd vrij te maken voor maatschappelijke activiteiten. Ik ben lid van een tuchtcollege van de PKN (Protestantse Kerk in Nederland). Als vrijwilliger bij Indebuurt033 houd ik in Amersfoort iedere week op dinsdag een algemeen juridisch spreekuur in de Informatiewinkel Kruiskamp en op donderdag een spreekuur ‘Werk en ontslag’ in de Informatiewinkel Noord (Het Pluspunt) in de wijk Kattenbroek.

Algemene voorwaarden

Op mijn dienstverlening zijn van toepassing mijn algemene voorwaarden waarin een beperking van mijn aansprakelijkheid is opgenomen. Mijn aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag waarop de door mij afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering in het desbetreffende geval aanspraak geeft. Een exemplaar van mijn algemene voorwaarden wordt op eerste verzoek toegezonden.

Stichting derdengelden

Mijn kantoor beschikt niet over een Stichting derdengelden.

Landhuis Schothorst
Schothorsterlaan 11
3822 NA Amersfoort

T 033 – 46 30 112
T 033 – 46 18 270
E info@bosch-advocaten.nl

 

Landhuis Schothorst
Schothorsterlaan 11
3822 NA Amersfoort

T 033 – 46 30 112
T 033 – 46 18 270
E info@bosch-advocaten.nl